Amigues, amics!

Manifestació dissabte 28 de Novembre
A les 12:00h
Des del solar del Carrer Sant Rafel (baix de la placeta Les Eres)
Contra el desallotjament de Cals Flares per part de la Sareb (el banc dolent) i per defendre el centre d’Alcoi.

Com moltes ja sabreu el pròxim 1 de desembre a les 12 del matí està programat el desallotjament del Centre Social Cals Flares, un desallotjament que esperem poder evitar.
Per eixe motiu i per denunciar l’estat de degradació i el procés de gentrificació del centre d’Acoi i especialment del barri del Partidor hem convocat una manifestació el proxim dissabte 28 de novembre.
Sabem que són temps complicats per a tothom i més per a qüestions com les mobilitzacions, però per això també precisament pensem que no ens podem permetre mantindre’ns immòbils mentre anem perdent els llocs de treball, es malmet la sanitat pública, mentre l’especulació urbanística avança i l’accés a l’habitatge es fa més complicat. No volem que l’intent de destruir un espai amb 13 anys de vida comunitària com és Cals Flares ocòrrega en silenci.
Durant la manifestació anirem amb cura de que es mantinguen les distàncies, que no es fume i que es faça un us correcte de les mascaretes, per a que tothom puga estar còmode.
Qualsevol ajuda serà benvinguda! Acudiu a la mobilització, difoneu entre les vostres amistats, expliqueu-les que és Cals Flares i animeu-les a mobilitzar-se, pengeu-ho a totes les xarxes, poseu-vos pancartes al balcons, compartiu les fotografies que tingueu de Cals Flares, adheriu-vos al manifest a http://defensemcalsflares.org.

Per el futur del barri, per la vida en comú.
Perquè no volem més cases caent-se, més solars buits ni més edificis en mans dels fons voltors i els grans especuladors.

Defensem Cals Flares
Defensem el centre
Defensem la vida!

Cartell realitzat per Elias Taño