Activitat organitzada pel col·lectiu Acció Política del Comtat (APOC)

▪️El proper dissabte 14 de novembre estarem a 📍Cals Frares (Alcoi) on donarem fi a la campanya de suport al comerç de proximitat, que començàrem este estiu amb la taula redona “Alimentació: i ara què?”, amb la qual busquem donar veu a les productores i agricultores de les nostres comarques i a la volta reflexionar sobre les nostres formes de consumir. ▪️

Podrem gaudir de la presència d’Isabel, Àgueda i Lílian; tres persones que començaren diferents projectes buscant formes de producció sostenible, consum responsable i conscienciat amb l’espai i les persones que l’envolten. Al llarg de la vesprada s’exposaran els projectes que estan portant endavant, ens donaran el punt de vista de l’experiència de com transformar les formes de producció i consum respectuoses amb el lloc i la tradició, en un món que ens aboca a consumir ràpid, barat i de mala qualitat.

Creiem que alimentar-nos també pot ser un factor de canvi social, on es revaloritze el treball d’agricultors i ramaderes i es creen xarxes de consum de proximitat.
Us esperem per a compartir les tasques que estem duent a terme i conéixer-nos entre totes!

‼️ Per a assistir contacteu-nos a les xarxes o telèfon de contacte (676395768) per tal de complir amb totes les mesures de prevenció.